Bővebben a "Gyapjú jellegű ágynemű garnitúra" ajánlatról

Olyan takaróra vágysz, ami alatt nem kell vacognod télen? Ha túl nagy beruházás lenne egy merinoflor gyapjú ágyneműgarnitúra, de valami hasonlóra vágysz, akkor tökéletesen meg leszel elégedve a mostani ajánlatunk tárgyával: 3 részes gyapjú jellegű ágynemű garnitúra 14.990 Ft helyett 5.990 Ft-ért!

Ha az álmatlan, forgolódással töltött éjszakák helyett nyugodt alvásra vágysz, akkor biztosítanod kell az ehhez szükséges legmegfelelőbb körülményeket. Ne halogasd tovább, szerezd be most a gyapjúhoz hasonló puhaságú, melengető ágyneműgarnitúrát! A garnitúra tartalmaz egy nagypárnát, egy kispárnát, valamint egy takarót.

Az ágynemű remek nedvszívó és páraáteresztő képességgel rendelkezik, ezért felveszi az emberi testből kipárolgó nedvességet, melegebb, szárazabb környezetben pedig elpárologtatja azt. A felszívott nedvességgel nagy melegben a test hűtését biztosítja, hidegebb, hűvösebb időben pedig a leadott hőmennyiség tárolásával az egyenletes testhőmérsékletről gondoskodik.
Az ágynemű egyenletes, száraz meleget biztosít, ennek köszönhető, hogy a hidegsokk következtében kialakuló reumás panaszok nem jelentkeznek használói körében.

Néhány jó tanács:

  • A gyapjú jellegű ágyneműgarnitúrán nehezen tapad meg a por és más szennyeződés, így mosni csak ritkán szükséges. Mosásához ajánlott gyapjúmosót használni!
  • Fontos a garnitúra rendszeres szellőztetése, ami mindig árnyékos helyen, lehetőleg párás időben történjen.
  • Érdemes egy jó minőségű, természetes huzatot alkalmazni, mert alig csökkenti az ágynemű használati értékét, ugyanakkor jelentős mértékben megnöveli annak élettartamát.

Nemsokára beköszöntenek a fagyosabb éjszakák, ezért jobb, ha mihamarabb lecseréled vékonyka takaródat az igazán meleg, kényelmes, gyapjú jellegű ágyneműgarnitúrára! Szép álmokat kívánunk!

Aludj velem!

Fontos tudnivalók

Méretek:

  • Paplan: 130×180 cm
  • Nagypárna: 50×60 cm
  • Kispárna: 35×40 cm
  • Enyhíti reumás panaszaidat, elvonja az izzadtságot
  • Elvonja a testpárát és nyugodt alvást biztosít
  • Magyar termék
  • Szövet anyaga: mikroszálas poliészter szőrme, töltet: pes
A kupon érvényessége
A vásárlástól számított 1. munkanaptól, 20 napon keresztül váltható be.
Információk a beváltásról

A kuponnal további teendőd nincs, vásárlásodtól számított 14 napon belül kézhez kapod a terméket. A szállítási köldtésget az ár tartalmazza!

Kérdéseddel fordulj Partnerünkhöz.

Email: info@shopmax.hu

Kérjük válassz!
Agynemu_termek_01_middle
60 %
5.990.- Ft
14.990.- Ft helyett
 
Veddvelem ár
5.990.- Ft
14.990.- Ft helyett
 
Lefaragtuk az árát!
 
Vv_quantity_100
25 vásárló
 
LEJÁRT

Kérdésed lenne?

Hívj minket a +36 30 454 0062-es számon vagy írj a legenyseg@veddvelem.hu email címre. Folyamatosan készen állunk arra, hogy bármilyen problémát a lehető leggyorsabban megoldjunk.

A legtöbb kérdésre egyébként választ kaphatsz a Gyakran Ismételt Kérdések oldalunkon is.

Használod már a Veddvelem mobil alkalmazást?

Telepítsd iPhone-odra vagy Androidos készülékedre és biztosan nem maradsz le a legjobb ajánlatokról!

App_store_50 Googleplay_50